Antena Meniu Search
x

Video Florin Salam, dosar penal pentru înşelăciune. Un bărbat i-a oferit 5.500 de euro pentru a cânta la nunta sa, dar artistul nu a mai venit

Florin Salam are din nou probleme cu legea. După acuzaţiile de agresiune de luna trecută, celebrul manelist a fost săltat de poliţişti într-un dosar de înşelăciune. Un bărbat din Târgovişte susţine că Salam l-a lăsat baltă în ziua nunţii deşi a fost plătit cu 5.500 de euro pentru a cânta.

Cosmina Balint
de Cosmina Balint

la 08.02.2024, 13:25

Vezi și

Mirele susţine că are 6 persoane, ca martori, care au fost prezente la discuţia cu Florin Salam, dar şi mai multe conversaţii cu artistul. Bărbatul i-ar fi dat lui Florin Salam suma de 5.500 de euro, în mai multe tranşe, pentru a cânta la nunta lui, dar Salam nu s-a prezentat la eveniment. Înţelegerea ar fi fost făcută cu un an înainte de nuntă, însă nu s-a semnat niciun contract.

Pe numele lui Florin Salam a fost deschis dosar penal pentru înşelăciune. Acesta a ieşit de la audieri, dar nu au oferit nicio declaraţie. Urmează să vedem ce decizie va lua procurorul de caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Florin Salam, dosar penal pentru înşelăciune. Un bărbat i-a oferit 5.500 de euro pentru a cânta la nunta sa, dar artistul nu a mai venit