Antena Meniu Search
x

Video Focuri de armă în Argeş. Poliţiştii şi mascaţii au fugărit migranţi prin pădure şi au reţinut un şofer de TIR

Nouă migranţi, intrati în ţară ilegal, au încercat să fugă de poliţişti, când tirul în care se aflau a fost tras pe dreapta. S-au ascuns într-o pădure din Argeş, dar au fost găsiţi de mascaţi şi jandarmi, care au tras şi mai multe focuri de armă. 

de Redactia Observator

la 23.04.2021, 14:39

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Migranţii, de origine arabă, voiau să ajungă în vest. S-au urcat într-un TIR, în Bulgaria, în speranţa că vor putea tranzita repede România. Vehiculul a fost însă urmărit de poliţişti încă de la Frontiera Giurgiu. Când şi-a dat seama că este urmărit, şoferul TIR-ului a tras pe dreapta într-o parcare din satul Zamfireşti, din comuna Cotmeana. În câteva secunde, mai mulţi migranţi au sărit din vehicul şi au luat-o la sănătoasa prin pădure.

După câteva zeci de minute de căutări, în care au tras şi mai multe focuri de armă, jandarmii şi mascaţii au reuşit să prindă o parte dintre fugari.

Mădălina Epure, poliţia Argeş:  Acţiunea este în derulare, iar toate aspectele constate vor fi comunicate ulterior

Unii dintre migranţi au avut nevoie de îngrijiri medicale

Ionuţ Tunaru, ISU Argeş: Era vorba de 5 bărbaţi cu vâste cuprinse între 19 și 25 de ani care au suferit atac de panica. Aceștia nu au necesitat transport ulterior la spital.

Alţi patru bărbaţi au fost găsiţi cu greu, mai târziu, după ore bune de căutări prin desişurile pădurii. Polițiștii de la Imigrări au avut nevoie de un traducător pentru a se putea înțelege cu fugarii. Ei încearcă să refacă traseul celor 9 și să afle unde intenționau să ajungă. În custodia polițiștilor a rămas și șoferul de tir.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Focuri de armă în Argeş. Poliţiştii şi mascaţii au fugărit migranţi prin pădure şi au reţinut un şofer de TIR