Antena Meniu Search
x

FOTO: Amanta lui Ianukovici era sora bucătăresei!

Ucrainenii au mers acasă la Ianukovici şi au fost uluiţi de luxul în care trăia fostul preşedinte. Aceştia au aflat şi detalii picante din viaţa acestuia.

"Odată ce revoluţionarii au fost Mejgorie şi au văzut totul cu prorpiii ochi, a venit timpul să se spună lucrurilor pe nume", a scris jurnalistul Serghei Leşcenko, care a fost acasă la Ianukovici, pe pagina sa de facebook. 

Acesta a postat fotografii cu sora bucătăresei lui Viktor Ianukovici, despre care susţine, conform deschide.md, că este amanta fostului preşedinte al Ucrainei: "Aşadar o aveţi în faţă pe soţia "civilă" a fostului preşedinte ucrainean Viktor Ianukovici, originară din localitatea Enakievo. Ea e soră dreaptă cu bucătăreasa lui Ianukovoci, Nadejda Marinţeva". 

Nadejda Marinţeva a figurat în actele oficiale ale ultimei vizite a lui Ianukovici la forul de la Davos în calitate de "asisten-consultant al deputatului" şi a fost cazată nu la hotel, ca oficialii ucraineni, ci direct în casa arendată pentru Ianukovici, susţine site-ul pravda.com.ua. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » FOTO: Amanta lui Ianukovici era sora bucătăresei!