Antena Meniu Search
x

Foto! Femeia ideală în viziunea femeilor vs. în cea a bărbaţilor

Cum era de aşteptat felul în care femeile îşi doresc să arate este diferit de felul în care bărbaţii şi-ar dori că jumătatea lui să fie! Un sondaj arată, cu ajutorul unor fotografii, deosebirile

Un sondaj recent a evidenţiat felul în care reprezentanţele sexului frumos percep idealul feminin, precum şi viziunea bărbaţilor asupra acestuia. Dacă ele îşi doresc să fie slabe şi cu o siluetă androgină, ei au o cu totul altă părere! Aceştia vor să aibă lângă ei o femeie voluptuoasă, cu şolduri mari şi un bust mai bine conturat.

Cele două imagini, comprimate din trăsăturile celebrităţilor din toată lumea, arată diferenţele dintre felul în care este perceput corpul femeii de către ambele sexe.

Femeile ar prefera, de exemplu, să aibă şolduri precum ale tinerei actriţe din seria „Harry Potter”, Emma Watson (23 de ani), în timp ce bărbaţii preferă nişte forme voluptuoase, precum ale modelului britanic Kelly Brook (34 de ani). Aceeaşi diferenţă de perspectivă apare şi la nivelul bustului, unde femeile preferă „bustul obraznic” al actriţei Jennifer Aniston (45 de ani). Bărbaţii, în schimb, pun ştampila „ideal” doar pe un bust plin precum cel al vedetei TV Kim Kardashian (33 de ani).

Foto: Hepta

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Foto! Femeia ideală în viziunea femeilor vs. în cea a bărbaţilor