Antena Meniu Search
x

Video Fratele vitreg al manelistului Tzancă Uraganu, printre bărbații care se dădeau falși preoți în Ploiești. Prejudiciul se ridică la 16.000 de euro

Preoţi falşi, în "misiune" pe Facebook. Trei bărbaţi din Ploieşti s-au trezit în această dimineaţă cu mascaţii la uşă după ce ar fi păcălit mai multe persoane că sunt slujitori ai Bisericii şi le-ar fi cerut bani pentru a le rezolva diverse probleme. Printre indivizi s-ar afla şi fratele vitreg al celebrului cântăreţ de manele Tzancă Uraganu. Prejudiciul se ridică la suma de 16 mii de euro.

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 06.12.2022, 18:09

Vezi și

Falșii preoți își făceau reclamă pe Facebook. Au creat o pagină, au postat un număr de telefon, unde promiteau ei, cine suna putea găsi rezolvarea pentru orice problemă. 

Pentru asta oamenii erau puși să trimită bani, câteva mii de lei și apoi să aștepte minunea. Prima plângere a fost depusă aici la poliția orașului Turceni, din județul Gorj.

În total, până acum, 7 persoane s-au plâns poliției că au fost înșelați. Printre cei trei suspecți din Ploiești se află și fratele vitreg al manelistului Tzancă Uraganu. Anchetatorii vorbesc de un prejudiciu de 80.000 de lei. În această dimineața, polițiștii din Prahova și Gorj au făcut trei percheziții în trei locații din Ploiești, iar suspecții sunt bănuiți de înșelăciune.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Fratele vitreg al manelistului Tzancă Uraganu, printre bărbații care se dădeau falși preoți în Ploiești. Prejudiciul se ridică la 16.000 de euro