Antena Meniu Search
x

Video Doi şefi din Poliţia Gorj, sub control judiciar în dosarul de tortură şi tentativă de omor. În ce stare este şoferul bătut crunt

Doi şefi din Poliţia Gorj ar fi fost complici la bătaia cruntă din oraşul Novaci, unde un şofer a fost călcat în picioare şi lovit cu sălbăticie de mascaţi. Este vorba despre şeful echipei de intervenţie din Trupele Speciale, dar şi şeful Poliţiei din oraş, ambii plasaţi sub control judiciar. Sunt acuzaţii extrem de grave în dosar, de tortură şi chiar tenativă de omor. Victima a ajuns pe masa de operaţie în urma atacului, în timp ce cei patru mascaţi au fost arestaţi preventiv. 

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 01.06.2022, 18:04

Vezi și

Este vorba despre şeful echipei de intervenţie din seara în care bărbatul de 41 de ani, cercetat pentru ultraj, a fost bătut crunt de oamenii legii. El este cercetat acum sub control judiciar. În aceeaşi situaţie este şi un comisar şef din Gorj. Mai exact, şeful postului de poliţie din Novaci care a fost suspendat din funcţie şi plasat sub control judiciar.

În total, în dosarul penal deschis de către procurorii din Gorj pentru tentativă de omor şi tortură sunt vizaţi 6 poliţişti. 4 dintre ei, care lucreaza în cadrul serviciului de acţiuni speciale, au fost arestaţi preventiv. Ei sunt acuzaţi că l-ar fi bătut pe bărbatul de 41 de ani cu pumnii, genunchii şi bocancii.

Din arest, omul a ajuns în stare gravă la spital. El avea mai multe traumatisme şi leziuni ale organelor interne. A fost operat şi este internat în continuare în secţia de terapie intensivă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Doi şefi din Poliţia Gorj, sub control judiciar în dosarul de tortură şi tentativă de omor. În ce stare este şoferul bătut crunt