Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Furtunile au făcut prăpăd în toată ţara. În Gorj, o autospecială SMURD nu a putut ajunge la intervenţie: copacii căzuţi i-au blocat drumul

După zile întregi de caniculă, vremea rea a creat probleme în aproape toată ţara. În judeţul Mehedinţi, pe drumul care face legătura între localităţile Crainici şi Comăneşti, un copac a căzut din cauza furtunii puternice şi a blocat circulaţia.

de Redactia Observator

la 21.07.2024 , 08:12

O autospecială SMURD care se afla în misiune nu şi-a mai putut continua drumul. Probleme au fost şi în Gorj. Cel puţin trei copaci au căzut pe carosabil în localităţile Târgu Jiu, Scoarţa şi Tismana. Pe lângă asta, furtuna a cauzat pene de curent într-un cartier din Târgu Jiu, precum şi în mai multe zone limitrofe ale minicipiului Motru, unde, vreme de minute bune, cerul a fost brăzdat de trăsnete.

În Cluj-Napoca, vremea rea şi-a făcut apariţia încă din timpul zilei. Un copac a fost doborât de vântul puternic peste un loc de joacă pentru copii. Din fericire nimeni nu se afla atunci acolo.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Furtunile au făcut prăpăd în toată ţara. În Gorj, o autospecială SMURD nu a putut ajunge la intervenţie: copacii căzuţi i-au blocat drumul