Antena Meniu Search
x

Video "Gagici frumoase, muzică, tot ce vrei!". Cu bere de la alimentară sau 8.000 de euro de cheltuială, tinerii și-au făcut de cap pe litoral. Băutura a curs valuri

Distracţie, distracţie şi din nou distracţie! În apă, pe plajă, în restaurante sau în cluburi. Aşa îşi petrec vacanţa de Sfânta Maria turiştii care au ajuns pe litoral. Staţiunea Costineşti a arătat ca o mare de oameni. S-a stat umăr la umăr. Cine a vrut intimitate, s-a relaxat în Mamaia. Unii, fără limite de buget. Alţii, mai cumpătaţi, cu banii drămuiţi. Oricum ar fi, toţi s-au bucurat de un soare generos şi de apa care în sfârşit s-a încălzit. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 12.08.2023, 19:23

Vezi și

La Costineşti, în mare sau pe plajă, a fost om lângă om. Şezlonguri şi prosoape unul lângă altul, iar în apă înghesuială ca la piscină. Dar toţi turiştii au venit cu acelaşi scop: să se distreze.

Reporter: De ce aţi venit la Costineşti?

Turist: Distracţie! Aoleu, mă vede mama! Nu ştie că sunt plecată!

Reporter: Ce e cel mai frumos?

Pe acelaşi subiect

Turist: Femeile!

Reporter: După câte beri?

Turist: E, din prima! 

Reporter: Berea de unde o luaţi?

Turist: De la alimentară!

Un grup de tineri din Dâmboviţa a venit cu sete la mare şi până la prânz tinerii au umplut masa de pahare goale. 

Bugetul se topeşte rapid pe litoral, sub soarele de vacanţă

Când banii nu sunt mulţi, priorităţile se stabilesc clar. Distracţia nu se opreşte nicio clipă. Din zori şi pânâ în răsărit. Între o bălăceală şi o repriză de plajă, merge perfect o porţie de adrenalină. Pentru o plimbare cu barca s-a stat cel puţin o oră la coadă. Pe la prânz, aglomeraţia s-a mutat la terase.

Andreea Filip, reporter Observator: Centrul staţiunii Costineşti a devenit un adevărat furnicar. Pe plajă abia mai găseşti un loc liber, iar la terasele cu autoservire oamenii stau la coadă pentru că aici găsesc cele mai bune oferte. 

Tinerii pentru care banii nu contează si au dat întâlnire în Mamaia. Parcările arată ca showroom-uri de lux în aer liber. Aici, şezlongurile sunt răsfirate şi umbrelele generoase. 

În Mamaia s-au adunat tinerii cu bani. Mii de euro de cheltuială, într-un singur weekend

Andrei a venit cu gaşca din Republica Moldova. 

Reporter: Sunteţi singuri? Aţi venit aici pe litoral...Sunt fete frumoase?

Andrei, turist: Nu prea, băieţi frumoşi!

Reporter: E scump?

Andrei, turist: Să ştiţi că nu e prea scump!

Reporter: Ce buget ţi-ai alocat?

Andrei, turist: 8.000 de euro!

Barmanii şi ospătarii nu au avut pauză. Băutura a curs valuri, sub formă de cocktailuri fine. În Nordul litoralului, şi sporturile sunt altele.

Sunt şi tineri care au întrecut măsura cu distracţia. Pe plaja din Vama Veche, medicii au făcut curse cu ATV-ul pentru a ridica tinerii beţi aproape de coma alcoolică şi cărora le era rău. Trei dintre ei au ajuns la spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » "Gagici frumoase, muzică, tot ce vrei!". Cu bere de la alimentară sau 8.000 de euro de cheltuială, tinerii și-au făcut de cap pe litoral. Băutura a curs valuri