Antena Meniu Search
x

Video Care este staţiunea de pe litoral preferată de români pentru minivacanţa de Sf. Maria? Vicepreşedinte ANAT: "A fost surpriza"

Zilele acestea multe drumuri duc la mare. Minivacanţa începe cu vreme bună pe litoral, iar surprizele pentru turiştii care ajung acolo sunt nenumărate.

Cristina Niță
de Cristina Niță

la 12.08.2023, 09:43

Vezi și

În primul rând temperaturi de 30 de grade, un cer senin şi o apa a mării care începe să se încălzească. Şi dacă avem cele mai importante ingrediente pentru o vacanţă reuşită. Vor fi şi foarte bune evenimente organizate în special în Constanţa şi Mamaia.

Care este staţiunea de pe litoral preferată de români pentru minivacanţa de Sf. Maria

De Ziua Marinei, militarii Forţelor Navale Române vor susţine spectacole pe uscat, pe apă, dar şi în aer. Şi hotelierii au venit cu oferte şi activităţi speciale.

Cristian Barhalescu - vicepreşedinte ANAT regiunea Sud-Est: Sunt foarte mulţi turişti pe litoral, foarte puţine locuri de cazare rămase, iar autorităţile au pregătit de la Mangalia până la Sulina evenimente. Pe lângă autorităţi care s-au străduit să facă un eveniment major la care să participe cei care se plimbă, sunt şi barurile, cluburile care au organizat evenimente cu invitaţi celebri pentru o nişă de clienţi şi reuşesc să genereze atractivitate. Pe lângă evenimentele de Ziua Marinei vom vedea şi multe evenimente de seară, urmate de foc de artificii.

Pe acelaşi subiect

Reporter-Cristian Barhalescu - vicepreşedinte ANAT regiunea Sud-Est: Cele mai aglomerate staţiuni?

- Eforie a fost surpriza, urmată de Mamaia, datorită prelungirii atrage o masă mare de turişti, şi datortiă plajelor, calităţii serviciilor, Costineşti cu Neptun şi Vama care se comportă diferit anul acesta, dar reuşeşte să ţină capul de afiş pe o anumită nişă de clienţi. 

Aşadar dacă v-aţi hotărât să veniţi la mare în minivacanţă trebuie să vă grăbiţi pentru că în spaţiile de cazare de pe litoral au rămas foarte puţine locuri disponibile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Care este staţiunea de pe litoral preferată de români pentru minivacanţa de Sf. Maria? Vicepreşedinte ANAT: "A fost surpriza"