Antena Meniu Search
x

Gala "Artă pentru Viaţă"

Vineri seară a avut loc a noua ediţie a Galei "Artă pentru Viaţă". Reprezentanţii fundaţiei Renaşterea au scos de această dată la licitaţie obiecte donate de Kevin Costner, Nadia Comăneci, Leonard Doroftei, Giancarlo Fisichella şi alte celebrităţi.

Vezi și

 Toţi banii adunaţi în urma licitaţiei vor fi folosiţi pentru Programul de Prevenţie şi Diagnosticare Precoce a Cancerului de Sân şi de Col Uterin.

Bijuterii donate de artişti, obiecte care le-au aparţinut unor sportivi ca Nadia Comăneci, Leonard Doroftei, Ilie Năstase sau Simona Halep au fost scoase la licitaţie în cadrul Galei Artă pentru Viaţă. Ba mai mult, invitaţii au putut licita şi pentru autograful lui Kevin Costner.

Printre invitaţii prezenţi la eveniment s-au numărat diplomaţi, politicieni, dar şi numeroşi susţinători ai fundaţiei, cum ar fi Mircea Geoană, Alessandra Stoicescu, Camelia Şucu sau Amalia Năstase. Licitaţia n-a fost cu strigare, ci scrisă.

Fiecare invitat a trecut pe un bilet suma pe care vrea să o plătească pentru fiecare obiect. Iar la sfârşit cei mai generoşi au putut pleca acasă cu acestea.

Fondurile adunate vor fi folosite în Programul de Preventie şi Diagnosticare Precoce a Cancerului de Sân şi de Col Uterin. Tot aseară reprezentanţii fundaţiei Renaşterea au anunţat demararea unui nou proiect. Gala "Artă pentru Viaţă" s-a desfăşurat sub înaltul patronaj al Ambasadorului Elveţiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Gala "Artă pentru Viaţă"