Antena Meniu Search
x

Video Gălățean scandalagiu, ridicat de poliție după ce s-a îmbătat și a început să arunce cu sticle la întâmplare. Omul s-a ales cu dosar penal

Scandal în plină stradă în centrul oraşului Târgu Bujor, din judeţul Galaţi. Un bărbat, în vârstă de 37 de ani, aflat sub influenţa băuturilor acoolice, a început brusc să arunce cu sticle la întâmplare pe stradă şi a lovit cu pumnii o maşină ce i-a ieşit în cale. 

de Redactia Observator

la 09.07.2023, 08:42

Vezi și

Pe imaginile suprinse de camerele de supraveghere se observă cum bărbatul în primă fază se îndreaptă către o maşină parcată şi se ceartă cu şoferul. Maşina înaintează, iar mai apoi bărbatul se întoarce şi se năpusteşte asupra ei lovind-o în repetate rânduri cu pumnii. 

Mai mult echipaje au pornit în căutarea bărbatului care a fost găsit baricadat în aparatamentul său. Cu multe negocieri individul a ieşit din locuinţă fiind imobilizat şi dus la sediul poliţiei. Scandalagiul a primit dosar penal pentru tulburarea liniştii publice. Nu se ştie însă care a fost motivul ieşirii nervoase a individului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Gălățean scandalagiu, ridicat de poliție după ce s-a îmbătat și a început să arunce cu sticle la întâmplare. Omul s-a ales cu dosar penal