Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Urmărire ca în filme în Galaţi, după ce un tânăr de 28 de ani, băut şi drogat la volan, a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor.

Un bărbat în vârstă de 28 ani din municipiul Galaţi, care nu a oprit la semnalele poliţiştilor rutieri, ulterior abandonându-şi maşina în incinta unui complex rezidenţial, s-a ales cu dosar penal, după ce, în urma testării, a rezultat că acesta consumase droguri şi băuturi alcoolice.

de Redactia Observator

la 27.08.2022 , 14:34

Tânăr de 28 de ani, prins băut şi drogat la volan; acesta a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor

''La data de 27 august, în jurul orei 07,30, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Galaţi, aflaţi în timpul serviciului, au efectuat semnal de oprire conducătorului unui autoturism care circula pe strada Basarabiei dinspre strada Ing. Anghel Saligny, însă bărbatul aflat la volan a refuzat să oprească. Acesta a demarat în trombă mai departe pe strada Basarabiei către bulevardul George Coşbuc, săvârşind mai multe abateri la regimul rutier pe tot parcursul urmăririi'', informează IPJ Galaţi, potrivit agerpres.ro.

După ce a pătruns cu autoturismul în incinta unui complex rezidenţial situat pe strada Basarabiei, a abandonat maşina şi a fugit în interiorul unei scări de bloc din acest complex.

La scurt timp, poliţiştii l-au identificat pe conducătorul auto, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 28 ani din municipiul Galaţi. La testarea alcoolscopică a rezultat o valoare de 0,37 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost testat şi cu aparatul DrugTest, rezultând valoare pozitivă pentru cocaină. A fost condus la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sf. Apostol Andrei din Galaţi, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii substanţelor psihoactive în organism.

Articolul continuă după reclamă

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 4.205 lei pentru contravenţiile săvârşite la regimul rutier.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » Urmărire ca în filme în Galaţi, după ce un tânăr de 28 de ani, băut şi drogat la volan, a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor.