Antena Meniu Search
x

Garduri instalate în mai multe supermarketuri din ţară pentru a-i separa pe vaccinați de nevaccinați

O decizie controversată a unui lanţ de supermarketuri a încins spiritele. Administratorii s-au gândit să îi separe pe clienţii care sunt vaccinaţi de cei care nu pot prezenta certificatul verde la intrarea în magazin. Şi pentru asta au montat pe holul de acces un gard de plasă, asemănător celor folosite pentru delimitarea şantierelor.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 22.11.2021, 12:45

Vezi și

Clienții sunt fie amuzați, fie revoltați de această motalitate găsită de reprezentanții unui lanț de supermarketuri de a forma culoare. Alți clienţi nu văd nicio problemă în utilizarea lor. Gardurile asemănătoare celor folosite pe șantiere au fost instalat la finalul săptămânii trecute pe mijlocul galeriilor comerciale în mai multe oraşe din ţară. 

Sunt afisașate și anunțuri la intrare prin care clienții sunt înştiinţaţi că în magazinile mici au acces doar clienții cu certificat verde, fără ca acest lucru să fie verificat de cineva, iar în cele mai mari au acces și persoanele nevaccinate. Am încercat să aflăm cât de eficient este din punct de vedere sanitar o astfel de măsură, dar reprezentanții lanțului de supermarketuri nu au oferit nicio reacție pentru moment.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Dacă v-aţi achiziţiona o maşină nouă, aţi opta pentru un autoturism electric?
Observator » Evenimente » Garduri instalate în mai multe supermarketuri din ţară pentru a-i separa pe vaccinați de nevaccinați