Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Tânăr, găsit împuşcat după o noapte de păzit pepenii împreună cu tatăl său. Localnicii spun că a fost confundat cu un mistreţ

Anchetă complicată în Timiş, unde un tânăr de 24 de ani a fost găsit mort pe un câmp, împuşcat cu o armă de vânătoare. Poliţiştii au stabilit un singur lucru. Păzea o plantaţie. Cine şi de ce l-a ucis, sunt, însă, întrebări la care anchetatorii nu găsesc răspuns. Tatăl şi fratele victimei au fost primii audiaţi.

de Iulia Pop

la 26.07.2024 , 20:47

Poliţiştii vor să afle, însă, adevărul. Tragedia a avut loc azi-noapte, pe un câmp între două localităţi, la 50 de kilometri de Timişoara. Tatăl a anunţat autorităţile, după ce fiul lui cel mare a fost găsit mort de mezinul familiei. 

Tânărul a fost găsit mort pe câmp

Tatăl a fost cel care şi-a găsit fiul fără viaţă pe acest câmp. Tânărul de 24 de ani avea o rană în jurul gâtului. Omul a sunat imediat la 112, iar în zonă, la mică distanţă, anchetatorii au găsit şi o armă. 

Vezi și

Criminaliştii vor studia arma şi glonţul din corpul tânârului. Iau în calcul şi varianta ca victima să fi braconat şi să fi fost confundat de alt vânător cu un mistreţ. 

Poliţiştii i-au audiat pe tatăl şi fratele victimei şi percheziţionat casa familiei. Tatăl şi fiii erau vânători pasionaţi şi obişnuiau să se laude pe internet cu trofeele lor.

Iulia Pop Like

Îmi place să știu. Pun întrebări, și cer, imperios, răspunsuri! Îmi place să ascult. Sincer, uneori de atât e nevoie! Îmi place să scriu. Sunt perfecționistă și “lupt” pentru fiecare cuvânt din știre! Îmi place să zâmbesc. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Tânăr, găsit împuşcat după o noapte de păzit pepenii împreună cu tatăl său. Localnicii spun că a fost confundat cu un mistreţ