Antena Meniu Search
x

Video Garda de Mediu, pe urmele hoţilor de curent electric. Zeci de polițiști au descins în Ilfov, după ce mai mulți oameni s-ar fi branșat ilegat la rețea

Garda de Mediu a plecat din nou pe urmele hoţilor de curent electric. Inspectorii flancaţi de mascaţi au ajuns în această dimineaţă la o societate în satul Sinteşti din Ilfov. Autorităţile aveau informaţii că acolo ar fi fost branşări ilegale la reţeaua publică dar existau şi suspiciuni de evaziune fiscală.

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 13.01.2023, 14:43

Vezi și

Zeci de polițiști au descins vineri, 13 ianuarie, în comuna Sintești, Ilfov. Sunt polițiști de la brigada rutieră care fac verificări în trafic. De asemenea, în sprijinul poliției au venit și reprezentanții companiei de furnizare de energie electrică.

Pe străzile din localitate se fac verificări, pentru a îi putea depista pe cei care s-au branșaj ilegal la rețea

Pe străzile din localitate se fac verificări pentru a îi putea depista pe cei care s-au branșaj ilegal la rețeaua de furnizare de energie electrică. De asemenea, se fac verificări în casele mai multor persoane care sunt suspectate de faptul că ar dezmembra autoturisme și fac comerț ilegal cu fiare vechi.

Nu în ultimul rând, se fac verificări și la societățile comerciale din localitate pentru a vedea dacă se face evaziune fiscală.  Până acum, au fost depistate câteva persoane care și-ar fi tras în mod ilegal fire, pentru a avea energie electrică în casă. De asemenea, polițiștii care fac controale pe linie rutieră au depistat mai mulți șoferi care, fie aveau defecțiuni la mașini, fie nu aveau toate accesoriile necesare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Garda de Mediu, pe urmele hoţilor de curent electric. Zeci de polițiști au descins în Ilfov, după ce mai mulți oameni s-ar fi branșat ilegat la rețea