Antena Meniu Search
x

Galerie foto Garsonieră de 13 metri pătraţi din Cluj, scoasă la vânzare pentru aproape 30.000 de euro. WC-ul şi aragazul, unul lângă altul

După ce o garsoniera de 11 metri pătraţi din Cluj scoasă la închiriere a devenit virală pe internet, stârnind zeci de glume şi memeuri, o altă garsonieră din oraş, de 13 metri pătraţi de această dată, este scoasă la vânzare pentru aproape 30.000 de euro.

de Monica Palade

la 10.02.2022, 16:44

Garsoniera ultracentrală aflată la demisolul unui imobil cu 3 etaje din 1940 vine la „pachet” cu o cameră, bucătărie şi baie. Doar că surpriza este că WC-ul şi aragazul sunt separate doar de o perdea.

Cu WC-ul lângă aragaz

„Koncept imobiliare vă oferă spre vânzare o garsonieră în zona Ultracentrală, aproape de toate atracțiile, punctele de interes ale orașului și mijloacelor de transport în comun. Garsoniera este situată la demisolul unui imobil cu 3 etaje în suprafață utilă de 13 mp și este compartimentată astfel: camera, bucătărie și baie.

Acesta se vinde complet utilat si mobilat. Disponibil imediat. Pentru mai multe detalii, programarea unei vizionări sau pentru a afla oferta noastră completă, nu ezitați să ne contactați telefonic, prin email sau la sediul agenției noastre pe str Aviator”, se arată în anunțul agenţiei imobiliare. Prețul imobilului este de 27.000 euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Garsonieră de 13 metri pătraţi din Cluj, scoasă la vânzare pentru aproape 30.000 de euro. WC-ul şi aragazul, unul lângă altul