Antena Meniu Search
x

Gelozie morbidă în Mureș. Un tânăr și-a înjunghiat mortal iubita, apoi s-a sinucis. Ultimul apel înainte să-și ia viaţa

Un bărbat din localitatea mureșeană Miercurea Nirajului și-a înjunghiat mortal iubita, apoi s-a sinucis.

de Redactia Observator

la 15.01.2024, 11:46

Tragedie în orașul Miercurea Nirajului din județul Mureș. Orbit de gelozie, un bărbat și-a omorât iubita, alături de care trăia de mai mulți ani. Cuprins de furie și de spaimă în urma crimei, individul a decis să-și ia viața.

Din primele informații obținute de reporterii Observator, bărbatul avea aproximativ 30 de ani, iar femeia înjunghiată, în vârstă de 35 de ani, era prietena lui. Cei doi concubini trăiau împreună de aproximativ cinci ani.

Crimă urmată de sinucidere în Mureș. Bărbatul și-a sunat tatăl înainte de a-și lua viața

Înainte de gestul extrem bărbatul și-a sunat tatăl pentru a-i mărturisi ce a făcut, spunându-i la telefon că intenționează să se sinucidă. Tatăl a alertat imediat autoritățile, prin 112, și s-a dus spre casa femeii, însă nu a putut împiedica a doua tragedie. Plin de regrete, tânărul a decis să încheie socotelile cu viața. Bărbatul i-a găsit pe cei doi într-o baltă de sânge.

Se pare că totul s-ar fi petrecut pe fondul geloziei. Poliția din județul Mureș a deschis o anchetă pentru a elucida cauzele nenorocirii. Din primele date nu au mai fost sesizări la poliție pentru fapte de violență de la adresa respectivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Gelozie morbidă în Mureș. Un tânăr și-a înjunghiat mortal iubita, apoi s-a sinucis. Ultimul apel înainte să-și ia viaţa