Antena Meniu Search
x

Gemenii din mediul rural care au susţinut Evaluarea Naţională: media 9,82 pentru unul dintre ei. Ce note a primit celalalt

Nu contează locul unde înveţi, ci cât înveţi. Asta pare să demonstreze doi fraţi din comuna vasluiană Tăcuta. Gemenii au obţinut note bune la Evaluarea Naţională, iar unul dintre ei a luat chiar aproape de 10.

de Redactia Observator

la 04.07.2024 , 17:25

Gemenii din mediul rural care au susţinut Evaluarea Naţională: media 9,82 pentru unul dintre ei. Ce note a primit celalalt - Vremea Noua

Florin Iftene a avut media generală 9,82 situându-l astfel pe locul al şaselea la nivel judeţean. La rândul său, fratele său, Tudor, a obţinut peste 8,00.

A luat aproape 10 la Evaluarea Naţională

Florin spune că nu ar fi obţinut note aşa bune dacă ar fi învăţat la o şcoală din oraş şi datorează reuşita lui şi profesorilor. „M-au ajutat foarte mult si doamnele profesoare pentru că si-au dat mai mult interesul. Consider cã dacă aş fi urmat o şcoală în mediul urban, nu aş fi obţinut acelaşi rezultat pentru cãă acolo cadrele didactice sunt mai puţin interesate”, a mărturisit Florin Iftene, pentru Vremeanouă.

Articolul continuă după reclamă

Florin a luat la Limba si Literatura Românã 9,75, iar la Matematicã 9,90, astfel media a fost de 9,82. Fratele geamăn, Tudor, este mândru de rezultatele lui Florin. Acesta nu a luat o notă la fel de mare, dar regula gemenilor îl va propulsa tot la Matematică-Informatică. 

„Sunt foarte mândru de fratele meu pentru că a obţinut unul dintre cele mai bune rezultate şi mã simt mândru şi de muncă pe care a depus-o el. Eu nu mi-am dat interesul la fel ca el în anii precedenţi, dar el a fost cel care m-a ajutat, şi la românã, şi la matematicã. Plus cã m-au ajutat foarte mult şi doamnele profesoare”, a spus Tudor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Vă faceţi de obicei o asigurare de călătorie când plecaţi în vacanţe?
Observator » Evenimente » Gemenii din mediul rural care au susţinut Evaluarea Naţională: media 9,82 pentru unul dintre ei. Ce note a primit celalalt