Antena Meniu Search
x

Video Gest bizar al unui tânăr din Bucureşti: a aruncat cu pietre în maşina Poliţiei, în Pasajul Unirii. Unde a fost prins

Un echipaj de la Poliţia Locală a Sectorului 4, aflat la intrarea în Pasajul Unirii, a fost atacat. Un tânăr a desprins din pavaj mai multe bucăţi de piatră cubică şi le-a aruncat în maşina în care se afla un agent. Imediat după gestul violent, autorul a fugit dar a fost prins printre terasele din Centrul Vechi.

Andreea Petrescu
de Andreea Petrescu

la 01.04.2023, 19:28

Vezi și

Autorul este un bărbat în vârstă de 29 de ani. Într-un moment de neatenţie al poliţistului care se afla în maşina de poliţie, bărbatul a ridicat de pe stradă mai multe bucăţi de pavaj şi a început să arunce cu ele înspre maşina Poliţiei Locale, dar şi înspre vitrina unui fastfood din apropiere.

La scurt timp după gestul violent, bărbatul a fugit de oamenii legii, dar a fost prins ceva mai târziu lângă o terasă din Centrul Vechi şi predat poliţiştilor de la Secţia 14. Acum, acesta este cercetat pentru distrugere, dar şi pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Gest bizar al unui tânăr din Bucureşti: a aruncat cu pietre în maşina Poliţiei, în Pasajul Unirii. Unde a fost prins