Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Gestul neinspirat care i-a adus unui bărbat o amendă de 30.000 de lei, în Timișoara: "Nu este prima dată"

Poliţiştii locali din Timişoara au dat o amendă în valoare de 30.000 de lei unui bărbat care a dat foc unei canapele şi care a umplut de fum o stradă întreagă. Acesta este al doilea caz în care un bărbat este amendat cu aceeaşi sumă pentru incendiere.

de Redactia Observator

la 09.08.2024 , 15:17

canapea incendiată Timișoara
Gestul neinspirat care i-a adus unui bărbat o amendă de 30.000 de lei, în Timișoara: "Nu este prima dată" - news.ro

”Poliţiştii locali din cadrul Serviciului Siguranţă şi Ordine Publică au acţionat pe Str. Mătăsarilor, unde s-a semnalat faptul că a fost incendiat un obiect de mobilier de mari dimensiuni, care emana fum în toată zona. La faţa locului a fost identificat un bărbat de 38 de ani care a dat foc unei canapele, riscând ca flăcările să se extindă şi la alte imobile din jur”, a transmis Poliţia Locală Timişoara, vineri, într-un comunicat de presă.

Bărbatul care a dat foc canapelei a fost amendat cu 30.000 de lei

Acesta este al doilea caz când poliţiştii locali dau o astfel de amnedă pentru incendiere.

Articolul continuă după reclamă

”Nu este prima dată când sunt întâlnite astfel de situaţii, recent o altă persoană fiind sancţionată pentru aceeaşi faptă petrecută în cartierul Kuncz. Poliţia Locală atrage din nou atenţia că, pe lângă disconfortul produs de fumul degajat şi amenzile mari, există şi un real pericol ca focul să se extindă foarte rapid către case de locuit, mai ales că vegetaţia uscată din jur şi temperaturile de afară pot facilita răspândirea focului”, a arătat Poliţia Locală Timişoara.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Gestul neinspirat care i-a adus unui bărbat o amendă de 30.000 de lei, în Timișoara: "Nu este prima dată"