Antena Meniu Search
x

Gigi Becali a fost sancţionat de Penitenciarul Poarta Albă!

Pentru că a făcut spectacol în cele 24 de ore de libertate, Gigi Becali va suporta consecinţele legale.

Vezi și

 Pentru că a făcut spectacol în cele 24 de ore de libertate, Gigi Becali va suporta consecinţele legale.

Astfel, acesta a fost dus într-o comisie de disciplină de la Poarta Albă pentru că a încălcat regulamentul. Becali nu va mai avea dreptul să primească un pachet iar luna viitoare, în loc de 4 vizite va avea dreptul doar la 3.

Domnul Becali nu avea voie să facă tot ce a făcut în cele 24 de ore în care a fost liber. Dânsul trebuia să se ducă în linişte acasă, să-şi vadă familia în linişte, să se prezinte cu documentul de eliberare provizorie la poliţia unde aparţine şi să se prezinte la penitenciar la ora stabilită de conducere.

Din păcate, dânsul a respectat doar ora la care s-a prezentat la penitenciar şi faptul că s-a dus cu documentul la poliţie când a plecat şi când a ajuns acasă şi când a plecat de acasă. În rest, a încălcat aproape toate regulile unui deţinut care iese pentru 24 de ore în permisie. Nu avea voie să dea declaraţiile respective presei, cu iz politic şi aşa mai departe.

În zile următoare domnului Becali i se va comunica decizia conducerii după ce dânsul a încălcat unele reguli", spunea în cursul zilei purtătorul de cuvânt al instituţiei, Gabriel Botezan.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Gigi Becali a fost sancţionat de Penitenciarul Poarta Albă!