Meniu LIVE
Search
x

Gripa mai face o victimă. Numărul deceselor a ajuns la 54

Numărul deceselor provocate de gripă a ajuns la 54, după ce medicii au confirmat un nou caz la o femeie de 77 de ani din judeţul Bihor.

la 25.02.2018, 16:21

Numărul deceselor provocate de gripă a ajuns la 54, după ce medicii au confirmat un nou caz la o femeie de 77 de ani din judeţul Bihor.

Duminică, Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT) a anunţat că s-a confirmat un nou deces provocat de gripă, la o femeie de 77 de ani în cazul căreia a fost confirmat virusul gripal B. Femeia avea şi alte afecţiuni şi nu era vaccinată antigripal. 

Numărul deceselor provocate de gripă a ajuns la 54. 

Numărul cazurilor confirmate de gripă de la începutul iernii a ajuns la aproape 800, la nivel naţional. De asemenea, în ultima săptămână au fost înregistrate 1.358 de cazuri compatibile cu gripa, ca simptomatologie, faţă de 97 în aceeaşi săptămână a sezonului precedent. Numărul total al infecţiilor respiratorii este de aproape 135.000 doar în ultima săptămână, cu 51,3 la sută mai mare decât în aceeaşi perioadă a anului trecut, potrivit datelor transmise joi de Centrul Naţional de Supraveghere şi Control a Bolilor Transmisibile (CNSCBT).

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Gripa mai face o victimă. Numărul deceselor a ajuns la 54