Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Grup de tineri din Cluj, surprinşi de camere în timp ce vandalizează mai multe maşini. Proprietarii s-au trezit fără oglinzi şi cu portierele forţate

Pentru un grup de tineri din Cluj noţiunea de distracţie are aspecte patologice... Indivizii au fost surprinşi de camerele de supraveghere în timp ce vandalizau mai multe maşini. Proprietarii maşinilor s-au trezit fără oglinzi şi cu portierele forţate. 

de Alex Prunean

la 13.05.2024 , 14:29

Tinerii încă nu au fost identificați, dar polițiștii spun că e doar o chestiune de timp. Totul s-a întâmplat în două seri la rând, pe aceași stradă din Gherla. 

Imaginile de supraveghere au surprins momentul în care tinerii vandalizează mai multe maşini

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum grupul de tineri gălăgioși agață oglinda unei mașini și o rup. Chiar se aude cum se încurajează unul pe altul. 

Vezi și

Mai apoi, au încercat portierele altor mașini, pentru a vedea dacă sunt închise și la una dintre ele, deși era închisă, au forțat geamul, iar mai apoi au deschis și mașina. Au controbăit un timp prin interior, dar nu au furat nimic. Proprietarii au depus plângere atunci când au văzut întâmplarea pe camerele de supraveghere, iar polițiștii fac cercetări pentru distrugere. 

Nopțile respective a fost vandalizat și mobilierul urban din parcul orașului, astfel că oamenii legii încearcă să stabilească dacă e vorba de același autor.

Alex Prunean Like

Meseria aceasta de fapt e o vocație. Sau un microb. De fapt, ambele. Îmi aduc aminte că atunci când am intrat în “familia Antenei” eram cel mai tânăr corespondent.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Grup de tineri din Cluj, surprinşi de camere în timp ce vandalizează mai multe maşini. Proprietarii s-au trezit fără oglinzi şi cu portierele forţate