Antena Meniu Search
x

Grup online în care se vindeau droguri, cu peste 4.000 de membri, descoperit de DIICOT. Printre clienţi erau şi minori

O reţea de traficanţi de droguri care vindea prin intermediul unui grup online cu peste 4.000 de membri a fost destructurată de autorităţile judiciare.

de Redactia Observator

la 25.05.2023, 14:37

Grup online în care se vindeau droguri, cu peste 4.000 de membri, descoperit de DIICOT. Printre clienţi erau şi minori
Grup online în care se vindeau droguri, cu peste 4.000 de membri, descoperit de DIICOT. Printre clienţi erau şi minori - Shutterstock

"La data de 25 mai a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate  Craiova, împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Craiova, pun în aplicare 10 mandate de percheziţie domiciliară, în judeţul Dolj, în două cauze privind săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc", anunţă, joi, Poliţia Română şi DIICOT.

Grup online cu peste 4.000 de utilizatori

Sursele citate au precizat că, începând cu anul 2022, mai multe persoane au creat prin intermediul unei aplicaţii criptate de comunicare, un grup online cu peste 4.000 de utilizatori, în scopul intermedierii legăturii între dealeri de droguri şi consumatori, inclusiv minori, astfel fiind comercializate, în mod repetat, droguri de risc şi mare risc.

Mai multe persoane urmează să fie conduse, pentru audieri, la sediul D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Craiova.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Grup online în care se vindeau droguri, cu peste 4.000 de membri, descoperit de DIICOT. Printre clienţi erau şi minori