Antena Meniu Search
x

Grupare de proxeneţi destructurată la Constanţa! Cinci persoane au fost arestate

O grupare de proxeneţi a fost destructurată la Constanţa, în urma mai multor percheziţii efectuate de autorităţile locale, sub coordonarea DIICOT .

Grupare de proxeneţi destructurată la Constanţa! Cinci persoane au fost arestate

Poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate din Constanţa, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române, sub coordonarea DIICOT, au efectuat derulat marţi o acţiune pentru destructurarea unui grup infracţional, implicat în comiterea de infracţiuni de proxenetism.

Cinci persoane au fost reţinute pentru punerea în executare a unor mandatelor europene de arestare, informează un comunicat de presă transmis miercuri de Inspectoratul Poliţiei Judeţene Constanţa.

"Acţiunea, care a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul IPJ şi al jandarmilor, a vizat destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în infracţiuni de proxenetism, comise în oraşe din Olanda. În urma percheziţiilor au fost găsite şi ridicate, în vederea continuării cercetărilor, sume de bani, sisteme informatice şi medii de stocare şi substanţe susceptibile a avea proprietăţi psihoactive", potrivit IPJ Constanţa.

Sursă: Agerpres

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Grupare de proxeneţi destructurată la Constanţa! Cinci persoane au fost arestate