Antena Meniu Search
x

Video Guru din Hunedoara, acuzat că a violat şi şantajat mai multe femei şi nu a lăsat copiii să meargă la şcoală. Bărbatul a fost reţinut

Un autoproclamat guru spiritual a fost reţinut pentru viol, hărţuire sexuală şi şantaj, în Hunedoara. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 59 de ani, care ar fi pus bazele unei comunităţii şi, sub pretextul "emancipării spirituale", ar fi profitat de autoritatea sa pentru a-şi agresa sexual discipolele. Mai mult, individul ar fi împiedicat minorii din comunitate să meargă la şcoală. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 27.05.2022, 14:02

Vezi și

Bărbatul în vârstă de 59 de ani din Dumbrava de Sus, judeţul Hunedoara, se folosea de numele unei asociaţii de cultură pentru a aduna mai multe persoane în jurul său. Este cercetat de anchetatori după ce ar fi întreţinut relaţii intime cu femeile din comunitatea respectivă.

De asemenea, copiii din aceeaşi comunitate nu aveau voie să meargă la şcoală, iar familiile acestora nu aveau voie să îi înscrie la instituţiile de învăţământ. Prin intermediul asociaţiei le spunea persoanelor din comunitatea respectivă că în acest fel slujesc emanciparea spirituală. Acuzaţii de viol, de hărţuire sexuală, dar şi de împiedicarea accesului copiilor la educaţie. Bărbatul a fost săltat de poliţişti şi este arestat pentru 30 de zile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Guru din Hunedoara, acuzat că a violat şi şantajat mai multe femei şi nu a lăsat copiii să meargă la şcoală. Bărbatul a fost reţinut