Antena Meniu Search
x

Video "Haideți, băăă, c-avem bătaie!" Imagini de la bătaia dintre turişti şi jandarmi pe plaja din Costineşti

Scene violente, surprinse pe plaja din Eforie. Mai mulţi turişti s-au luat la bătaie cu salvamarii. Şocant este faptul că oamenii au sărit la scandal pentru că nu au fost lăsaţi să intre în apă, din cauza valurilor mari. Incidentul s-a petrecut la doar o zi după ce şase persoane au murit în apele Mării Negre. Scene similare s-ar putea repeta pentru că steagul roşu este arborat pentru a treia zi consecutiv, astfel că salvamarii sunt foarte vigilenţi.

Cristina Niță
de Cristina Niță

la 16.08.2023, 13:30

Vezi și

Scene halucinante la Costineşti. Mai mulţi tineri, pe fondul consumului excesiv de alcool, s-au luat la bătaie pe plajă. Când au intervenit jandarmii şi poliţiştii, conflictul a degenerat, iar scandalagii şi-au unit forţele şi au devenit violenţi cu forţele de ordine. 

"Haideți, băăă, c-avem bătaie!” - acesta este începutul conflictului iscat pe fondul consumului excesiv de alcool și a teribilismului acestor tineri. Dacă la început s-au bătut între ei, după intervenția polițiștilor și jandarmilor, scandalagii și-au unit forțele și au devenit agresivi și violenți la adresa colegilor. 

Acum așteptăm “specialiștii Facebook” să ne spună cum polițiștii/jandarmii trebuiau să încerce să aplaneze conflictul cu vorba bună și să nu reacționeze dacă au fost loviți, scuipați, înjurați și amenințati", este mesajul publicat de reprezentanţii Europol. 

Bătăi din cauza steagului roşu

Pe acelaşi subiect

"Şi astăzi este steag roşu pe litoral, ceea ce înseamnă că turiştii nu au voie să intre în apă. Riscul de înec este crescut, iar la Eforie turiştii s-au luat la bătaie cu salvamarii pentru că nu i-au lăsat să intre în apă. Acum, poliţia cercetează cazul", transmite Cristina Niţă, reporter Observator.

"La Costineşti, oamenii stau doar la mal şi privesc marea furioasă. Se pare că au înţeles riscurile pe care valurile le ascund. Mulţi dintre ei au spus că merg şi la piscinele hotelurilor unde sunt cazaţi, se plimbă şi fac cumpărături. Cumpără suveniruri pentru cei dragi de acasă. Cei care nu ascultă de sfaturile salvamarilor şi se aventurează în apa mării riscă amenzi între 500 şi 1.000 de lei", spune Cristina Niţă, reporter Observator. 

"Este a treia zi cu steag roşu pe litoral, iar salvamarii sunt în alertă. Şase oameni şi-au pierdut viaţa în apele mării, doar în primele două zile", adaugă Cristina Niţă, reporter Observator. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » "Haideți, băăă, c-avem bătaie!" Imagini de la bătaia dintre turişti şi jandarmi pe plaja din Costineşti