Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Hainele îi erau cuprinse de flăcări". Un şofer a sărit dintr-o maşină care a luat foc, pe un drum din Satu Mare

Scene teribile, în această după-amiază, pe un drum din Satu Mare, între localitățile Odoreu și Băbășești, când un şofer s-a aruncat dintr-o mașină care a luat foc după ce a lovit un parapet de protecție. Potrivit jurnaliştilor de la PresaSM, hainele bărbatului au fost cuprinse de flăcări, acesta suferind arsuri la nivelul picioarelor, mâinilor și capului. 

de Redactia Observator

la 17.01.2024, 14:48

"Hainele îi erau cuprinse de flăcări". Un şofer a sărit dintr-o maşină care a luat foc, pe un drum din Satu Mare - presasm.ro

Totul s-a întâmplat astăzi, în jurul orei 12.30, când un bărbat în vârstă de circa 60 de ani s-a aruncat dintr-o mașină care a luat foc. Hainele acestuia au fost cuprinse de flăcări, însă bărbatul a avut noroc cu o șoferiță aflată în zonă, care a sărit cu un stingător și o pătură și a stins atât flăcările de pe victimă, cât și pe cele care au cuprins autoturismul. Potrivit datelor PresaSM, bărbatul a suferit arsuri la nivelul picioarelor, mâinilor și capului, fiind transportat la Spitalul Județean Satu Mare.

Ce spune ISU Satu Mare

"Astăzi, la ora 12:38, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Someș al jutețului Satu Mare a fost alertat cu privire la producerea unui accident rutier, prin lovirea unui autoturism de un parapet, între localitățile Odoreu și Babășești, rezultând incendierea acestuia. Din informațiile apelantului, în interiorul autoturismului se afla o persoană de sex masculin care se afla în imposibilitatea de autoevacuare. La fața locului s-au deplasat 8 subofiţeri cu două autospeciale cu apă și spumă, dintre care una având în dotare modul de descarcerare. 

De asemenea la locul intervenției s-a alocat și o ambulanță SAJ. Ajunse la locul intervenției, forțele profesioniste au găsit victima evacuată și incendiul lichidat de către participanții la trafic. Victima a fost preluată de catre echipajul Serviciului de Ambulanță Județean și transportata la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare pentru îngrijiri suplimentare, pompierii militari au asigurat măsurile PSI la fața locului", au transmis reprezentanţii ISU Satu Mare.

La fața locului au ajuns și mai multe echipaje din cadrul IPJ Satu Mare care au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs incidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » "Hainele îi erau cuprinse de flăcări". Un şofer a sărit dintr-o maşină care a luat foc, pe un drum din Satu Mare