Antena Meniu Search
x

Video Hală din Crevedia, mistuită de flăcări: incendiul s-a extins și la clădirea vecină. A fost trimis mesaj RO-Alert

Un incendiu puternic a cuprins, seara trecută, o hală din localitatea Crevedia, judeţul Dâmboviţa. Flăcările violente s-au extins şi la o clădire învecinată, fiind afectată, în total, o suprafaţă de peste 1.000 de metri pătraţi. Din cauza degajărilor mari de fum, autorităţile au transmis către localnici un mesaj RO-Alert.

de Redactia Observator

la 12.08.2023, 07:26

Vezi și

Un incendiu a izbucnit, vineri seară, la o hală şi o clădire alăturată, în localitatea Crevedia, judeţul Dâmboviţa, pompierii intervenind cu zece autospeciale. Populaţia a fost avertizată prin mesaj Ro-Alert, fiind degajări mari de fum.

Nimeni nu a fost rănit în incendiu

Potrivit ISU Dâmboviţa, incendiul a izbucnit în localitatea Crevedia, satul Dârza, la o hală şi la o clădire învecinată. Pentru lichidarea incendiului au fost trimise la faţa locului mai multe maşini de pompieri, un echipaj de descarcerare, dar şi o unitate de terapie intensivă mobilă. Din fericire, în urma incendiului nicio persoană nu a fost rănită.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Hală din Crevedia, mistuită de flăcări: incendiul s-a extins și la clădirea vecină. A fost trimis mesaj RO-Alert