Antena Meniu Search
x

Video Haosul provocat de un şofer inconştient, care a forţat bariera de tren din Pipera şi a stricat-o

Trei trenuri de călători ale CFR au avut întârzieri, după ce şoferul unui camion a lovit bariera de trecere la nivel cu calea ferată care desparte Bucureştiul de zona Pipera. Incidentul a fost surprins pe camerele de supraveghere instalate în zonă şi au fost predate poliţiei. Şoferul este căutat si la această oră.

Laurenţiu Rădulescu
de Laurenţiu Rădulescu

la 12.08.2022, 20:48

Vezi și

Pasajul peste calea ferată face trecerea între Bucureşti şi Pipera, un drum extrem de circulat la orele dimineţii. Mai multe maşini ignoră culoarea roşie, accelerează şi forţează trecerea, până la coborârea barierei.

Şoferul unui camion îşi încearcă şi el norocul, dar nu mai are timp. Loveşte bariera şi o forţează pentru a trece peste calea ferată. După doar câteva zeci de secunde, trece şi trenul...

Trei trenuri de călători au avut întârzieri în urma incidentului

Cel puţin o dată pe săptămână, bariera este defecta. De cele mai multe ori, din cauza şoferilor care forţează această zonă.

Dacă va fi identificat, şoferul de camion care a lovit braţul barierei va rămâne fără permis şi va plăti o amendă de până la 2900 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Haosul provocat de un şofer inconştient, care a forţat bariera de tren din Pipera şi a stricat-o