Antena Meniu Search
x

Hoţ din Maramureş, prins în flagrant în timp ce încerca să jefuiască un ucrainean. Ce le-a spus victima jandarmilor

Jandarmii maramureşeni au prins în flagrant un bărbat care încerca să tâlhărească un tânăr de 19 ani, cetăţean ucrainean aflat în tranzit în România. Jandarmii aflaţi în patrulare l-au văzut pe bărbat în timp ce încerca să fure borseta în care tânărul ucrainean avea toi banii săi şi documentele personale. Agresorul a fost predat Poliţiei pentru cercetări, informează news.ro.

de Redactia Observator

la 10.05.2024, 15:32

Hoţ din Maramureş, prins în flagrant în timp ce încerca să jefuiască un ucrainean. Ce le-a spus victima jandarmilor
- Shutterstock

Incidentul a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 1:00,  în zona gării din Baia Mare. Jandarmii aflaţi în patrulate au observat că un individ trăgea de borseta unui tânăr încercând să i-o sustragă.

Ce le-a spus tânărul ucrainean jandarmilor români

„Instinctiv, au alergat spre bărbat, l-au imobilizat şi s-au asigurat că tânărul este teafăr.  Deşi foarte speriat, tânărul le-a spus jandarmilor în limba engleză că este cetăţean ucrainean şi le-mulţumit pentru sprijin, mărturisind că în acea borseta erau toţi banii lui, dar şi actele cu care urma să călătorească mai departe”, informează oficialii Inspectoratului de Jandarmi Maramureş.

Agresorul, în vârstă de 34 de ani, a fost dus la sediul Poliţiei Municipiului Baia Mare pentru cercetări. „Jandarmeria Maramureş recomandă cetăţenilor să acorde o atenţie deosebită bunurilor personale, să nu ţină la vedere bani sau obiecte de valoare şi să solicite imediat sprijinul forţelor de ordine sau să sune la numărul unic de urgenţă 112 dacă se află într-o situaţie dificilă”, precizează oficialii instituţiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Evenimente » Hoţ din Maramureş, prins în flagrant în timp ce încerca să jefuiască un ucrainean. Ce le-a spus victima jandarmilor