Antena Meniu Search
x

Video Hoţ "specializat" în furturi din mall-uri, prins de poliţişti într-un mall din Bucureşti. Bărbatul era dat în urmărire naţională şi internaţională

Un hoţ specializat în furturi din mall-uri a fost prins de poliţiştii din Bucureşti... la mall. Bărbatul în vârstă de 55 de ani era dat în urmărire naţională şi internaţională. 

de Redactia Observator

la 02.06.2023, 14:46

Vezi și

Bărbatul de 55 de ani a fost gasit ieri de polițiști, intr-un mall din sectorul 6. Era intr-un magazin de unde ar fi încercat sa fure mai multe obiecte vestimentare.

Era urmărit național si internațional, dupa ce a furat din mai multe magazine din mall-uri cunoscute din Capitala. Bărbatul a fost condamnat la închisoare la începutul anului pentru furt în formă continuată. În total, bărbatul trebuie să execute peste 2 ani de închisoare.

A fost dus la penitenciarul Rahova, acolo unde, pentru inceput, își va petrece primele 21 de zile intr-o perioada de carantina. Mai apoi se va decide daca ramane in acelasi penitenciar sau daca va fi mutat intr-o alta unitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Hoţ "specializat" în furturi din mall-uri, prins de poliţişti într-un mall din Bucureşti. Bărbatul era dat în urmărire naţională şi internaţională