Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un hotel din Mangalia oferă recompensă pentru o elevă care a jefuit un restaurant şi a furat chiar şi camerele video (Video)

Reprezentanţii unui hotel din Mangalia au oferit o recompensă pentru prinderea unei eleve care, împreună cu iubitul, a jefuit un restaurant de pe faleză.

de Redactia Observator

la 04.04.2018 , 11:49

Un hotel din Mangalia oferă recompensă pentru o elevă care a jefuit un restaurant - Facebook

Reprezentanţii unui hotel din Mangalia au oferit o recompensă pentru prinderea unei eleve care, împreună cu iubitul, a jefuit un restaurant de pe faleză.

Totul s-ar fi întâmplat pe 29 martie, în jurul ore 13.30, atunci când eleva a mers cu iubitul ei la restaurantul Cazino Mangalia.

Cei doi au furat mai multe bunuri din interiorul localului, iar la sfârşit, eleva a smuls şi a furat camerele de supraveghere crezând că astfel nu va fi identificată.

Articolul continuă după reclamă

Din nefericire pentru ea, imaginile au fost făcute publice de reprezentanţii hotelului care au oferit şi o recompensă pentru identificarea ei.

Pe acelaşi subiect

"Oferim recompensă pentru cel ce recunoaște această fată din imagine care a furat din restaurantul Cazino Mangalia. Crezând că dacă a furat până și camera video nu o să fie prinsă. Păi tu hoață mică care ești, nu știai că înregistrările sunt transferate live în alt dispozitiv ????", a fost postarea de pe Facebook a hotelului Solymar Mangalia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În scurt timp, oamenii din Mangalia au recunoscut-o pe elevă şi au postat pe Facebook imagini cu tânăra care ar fi elevă la Liceul Economic din oraş.

Potrivit acestora, eleva nu ar fi acţionat singură, ci împreună cu iubitul ei.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Un hotel din Mangalia oferă recompensă pentru o elevă care a jefuit un restaurant şi a furat chiar şi camerele video (Video)