Antena Meniu Search
x

Video "I-a omorât pe ăştia, pe toţi". Imagini de coșmar după un accident teribil între un microbuz și un TIR la Ișalnița, în Dolj

Accident teribil, în localitatea Işalniţa, judeţul Dolj. Două femei au murit pe loc, iar alte două şi un bărbat au ajuns la spital cu răni grave după un impact violent între microbuzul în care se aflau şi un TIR. La faţa locului a fost chemat şi un elicopter SMURD. Vinovat de accident ar fi şoferul autotrenului, care a întors fără să se asigure.

de Redactia Observator

la 05.01.2023, 08:31

Vezi și

În microbuz se aflau cinci persoane, trei femei şi doi bărbaţi. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Polițist: Au fost implicate două vehicule, un ansamblu de vehicule şi un microbuz. De marfă, dar în care se aflau şi cinci persoane.

Martor: Un nemernic cu un TIR a vrut să întoarcă fără să se asigure şi i-a omorât pe ăştia, pe toţi.

Pe acelaşi subiect

Ciocnire violentă între un TIR şi un microbuz, la Ișalnița. Două femei au murit pe loc

Echipajele de intervenţie nu au mai putut face nimic pentru două dintre pasagere. 

Cauzele accidentului?

Polițist: Din primele date se pare că o neadaptare la schimbarea sensului de deplasare.

Agenții spun că şoferul de TIR, din judeţul Vâlcea, nu s-ar fi asigurat la schimbarea benzii de circulație, fiind lovit din spate de microbuz. Al doilea şofer al TIR-ului, care era pe locul din dreapta, spune că nu ştie cum s-a petrecut accidentul.

Veneam dinspre Craiova, ieşeam de aici, am adus o maşină aici la reparat.

Reporter: Şi microbuzul de unde venea?

Tot dinspre Craiova. Voiam se ne întoarcem spre Craiova să...Plecasem de aici, mergeam spre Filiaşi să întoarcem la rotundă acolo.

Cei doi bărbaţi din TIR n-au fost răniţi în accident

Doar am simţit când s-a mişcat camionul. Colegul a sărit de la volan încolo, de la impact. Am sărit jos. Am oprit camionul, că mergea încontinuare. 

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a lămuri circumstanţele în care s-a întâmplat tragedia. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » "I-a omorât pe ăştia, pe toţi". Imagini de coșmar după un accident teribil între un microbuz și un TIR la Ișalnița, în Dolj