Antena Meniu Search
x

Video Două persoane și-au pierdut viața, iar alte trei sunt rănite după un accident grav în Dolj. Un microbuz s-a ciocnit cu un TIR

Două persoane și-au pierdut viața, miercuri, într-un accident rutier grav la ieșire din Craiova. Alte trei persoane au fost rănite, după impactul dintre un TIR și un microbuz. Tragedia a avut loc în Ișalnița, în zona Termo, județul Dolj.

de Redactia Observator

la 04.01.2023, 16:17

Vezi și

Două persoane și-au pierdut viața într-un accident rutier, iar alte trei au fost rănite. În localitatea Ișalnița, județul Dolj, a avut loc un impact puternic între un TIR și un microbuz. 

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de prim-ajutor, inclusiv elicopterul SMURD. Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a anunţat că un accident rutier grav a avut loc pe DN 6, în localitatea Işalniţa, între un TIR şi un microbuz de marfă. Traficul este blocat pe sensul Craiova către Filiaşi.

Două persoane și-au pierdut viața

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dolj a transmis că la locul accidentului s-au deplasat o autospecială de descarcerare, un echipaj pentru victime multiple, o autospecială de stingere, elicopterul SMURD şi trei echipaje ale Serviciului de Ambulanţă, notează News.ro

"La data de 04 ianuarie a.c., ora 15:00, poliţiştii Serviciului Rutier Dolj au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 6, în localitatea Isalnița. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că, un bărbat din județul Vâlcea, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule pe prima bandă a DN 6, în localitatea Ișalnița, sensul de deplasare Craiova către Filiași, nu s-ar fi asigurat corespunzător la schimbarea benzii de circulație, fiind lovit din spate de un microbuz de marfă în care se aflau 5 persoane.

În urma evenimentului rutier, două femei, pasagere în micobuz au decedat, alte 3 persoane fiind transportate la spital. Conducătorul ansamblului de vehicule a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, conducătorul microbuzului neputând fi testat. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul", au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Două persoane și-au pierdut viața, iar alte trei sunt rănite după un accident grav în Dolj. Un microbuz s-a ciocnit cu un TIR