Antena Meniu Search
x

Video "I-a tăiat calea". Un tânăr motociclist a murit nevinovat, spulberat de un şofer care nu i-a acordat prioritate. Tragedia din Deva a fost filmată

Pasionat de bijuteriile pe două roţi, un motociclist de 24 de ani a murit după ce a intrat cu viteză într-o maşină. Tragedia s-a petrecut într-o intersecţie intens circulată din oraşul Deva. Şoferul automobilului nu i-ar fi acordat prioritate tânărului şi ar fi încercat să vireze la stânga. Aflat în stare critică, medicii au încercat să-i salveze viaţa tânărului, însă, din cauza rănilor extrem de grave, acesta s-a stins pe patul de spital. Impactul cumplit a fost suprins de o cameră de supraveghere.

de Marius Alexoiu

la 29.05.2024 , 10:02

Camerele de supraveghere surprind momentul impactului devastator. Maşina pătunde în intersecţie, apoi, fără să acorde prioritate, şoferul virează la stânga. În fracţiune de secundă motociclistul de 24 de ani, care nu mai are timp să frâneze, intră glonţ în automobil. În urma impactului extrem de violent, tânărul este aruncat peste autovehicul, apoi cade pe şosea. 

Martor: I-a tăiat calea domnul cu maşina motociclistului.

Tânărul motociclist a murit la spital

Vezi și

Deşi băiatul purta cască de protecţie în momentul accidentului, acesta a suferit răni extrem de grave, iar la scurt timp şi-a pierdut cunoştinţa. Şocaţi de scenele care s-au petrecut sub ochii lor, ceilalţi participanţi la trafic au sunat imediat la 112. Medicii l-au resuscitat minute bune, apoi l-au transportat de urgenţă la spital. Deşi salvatorii s-au luptat până în ultima clipă pentru viaţa băiatului, rănile suferite i-au fost în cele din urmă fatale. 

Pe acelaşi subiect

Bogdan Niţu, purtător de cuvânt IPJ Hunedoara: Tânărul motociclist şi-a pierdut viaţa, prin urmare încadarea juridică, cea de vătămare corporală din culpă, se va schimba în fapta de ucidere din culpă.

Casca motociclistului a fost găsită la câţiva metri distanţă de locul accidentului.

Acum, pe şoseaua în care tânărul de 24 de ani şi-a găsit sfârşitul au mai rămas doar bucăţi din bijuteria sa pe două roţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Care credeţi că este cel mai fericit oraş din România?
Observator » Evenimente » "I-a tăiat calea". Un tânăr motociclist a murit nevinovat, spulberat de un şofer care nu i-a acordat prioritate. Tragedia din Deva a fost filmată