Meniu
Search
x

"Iar ai venit, prostule?" Copil de 13 ani din Prahova, bătut şi umilit de un coleg de clasă: părinţii s-au îngrozit când i-au citit jurnalul

Un elev din Prahova trăieşte un adevărat coşmar în aproape fiecare zi în care merge la şcoală. Băiatul în vârstă de 13 ani este batjocorit de unul dintre colegii de clasă.

De Redactia Observator la 24.06.2022, 17:27

Părinţii au aflat despre drama copilului lor după ce au dat accidental peste câteva rânduri scrise de micuţ într-un fel de jurnal. Oamenii au decis să facă totul public şi au dezvăluit povestea presei. Jurnaliştii de la observatorulph.ro au preluat cazul şi au publicat informaţiile.

Totul s-a petrecut la şcoala gimnazială "Ing. Gheorghe Pănculescu" din Vălenii de Munte. Contactaţi de jurnaliştii, reprezentanţii şcolii nu au vrut să facă vreo declaraţie pe marginea acestui subiect. Motivul oficial? Până la data de 27 iunie, directorul instituţiei de învăţâmânt este în concendiu.

"Când mă vede că stau în bancă și citesc liniștit o carte, el vine și îmi smulge cartea din mână și o aruncă prin clasă", "Când intru mereu în clasă îmi spune: 'Iar ai venit, prostule?'", "M-a bătut cu bocancii și spunea: 'Miroase a nou, prostule'. Mă face mereu prost." sau "Îmi dă cu caietul în cap" sunt doar câteva dintre notiţele băiatului descoperite de părinţi.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » "Iar ai venit, prostule?" Copil de 13 ani din Prahova, bătut şi umilit de un coleg de clasă: părinţii s-au îngrozit când i-au citit jurnalul