Antena Meniu Search
x

Video Iarna aprigă a dat peste cap traficul feroviar. În Capitală, trenurile au ajuns chiar şi cu 400 de minute întârziere

Iarna aprigă s-a simţit şi în restul ţării. La munte a fost ger de au crăpat pietrele, iar drumarii au încercat să ţină pasul cu viscolul. Traficul feroviar a fost dat şi el peste cap. În Capitală trenurile au ajuns chiar şi cu 400 de minute întârziere.

de Redactia Observator

la 27.11.2023, 08:32

Vezi și

La Rânca s-a circulat în condiţii de iarnă autentică. Puţini turişti s-au încumetat să urce la poalele vârfului Păpușa. Şi în staţiunea Bran s-a circulat greu întreaga zi. Utilajele de la deszăpezire au deschis calea turiştilor. Tot la munte s-au atins şi cele mai scăzute temperaturi. În Ţarcu au fost minus 20 de grade.

Vremea începe să revină la normal din acest început de săptămână

Vremea extremă a adus necazuri şi la Bucureşti. 12 maşini au fost avariate în urma episodului violent de iarnă. Şi călătorii din trenuri au avut de suferit. Multe garnituri au rămas blocate pe traseu şi au ajuns cu întârzieri foarte mari la destinaţie. Trenurile care trebuiau să ajungă încă de la primele ore ale dimineţii în Gara de Nord din Capitală, de la Constanţa şi de la Galaţi au întârzieri de 420, respectiv 300 de minute. "Am cumpărat bilet online şi trebuie să ajung la Brăila urgent. Aveam tren normal la 13:13 şi acum mi-au spus de la informaţii că mai încolo de Buzău nu se circulă", spune o femeie.

Vremea începe să revină la normal din acest început de săptămână, şi doar lapoviţa o să mai fie prezentă în zona de munte. Până la ora 10.00 mai multe judeţe din sudul şi estul ţării sunt sub cod galben de vânt şi zăpadă viscolită.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Iarna aprigă a dat peste cap traficul feroviar. În Capitală, trenurile au ajuns chiar şi cu 400 de minute întârziere