Antena Meniu Search
x

Ignorarea regulilor de circulaţie a băgat doi oameni în spital, în Mehedinţi

Ignorarea regulilor de circulaţie a băgat doi oameni în spital, seara trecută, în Mehedinţi. E vorba de o tânără care nu ar fi ţinut cont de un indicator Stop şi de şoferul unei alte maşini, pe care fata a lovit-o.

Vezi și

Ignorarea regulilor de circulaţie a băgat doi oameni în spital, seara trecută, în Mehedinţi. E vorba de o tânără care nu ar fi ţinut cont de un indicator Stop şi de şoferul unei alte maşini, pe care fata a lovit-o. O a treia persoană, pasager în autoturismul care circula legal şi care, după impact, s-a oprit într-un stâlp, a scăpat nevătămată.

Totul s-a petrecut pe o şosea din Drobeta-Turnu Severin unde, spun localnicii, au loc des accidente rutiere din cauza neatenţiei. La fel s-ar fi întâmplat şi seara trecută, când tânăra, singură în maşină, ar fi ignorat semnul Stop. A intrat în intersecţie fără să se asigure şi a lovit un alt autoturism, pe care l-a proiectat apoi într-un stâlp.

La faţa locului au ajuns imediat medicii, dar şi pompierii. În maşina lovită se aflau şoferul, un bărbat de 49 de ani, şi un pasager, singurul care a scăpat nevătămat.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu etilotestul, iar rezultatul a ieşit negativ. Au rămas, însă, sub supraveghere medicală pentru investigaţii. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă pe numele tinerei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Ignorarea regulilor de circulaţie a băgat doi oameni în spital, în Mehedinţi