Antena Meniu Search
x

Imagini cumplite la Bistriţa, unde un tânăr de 20 de ani a intrat cu maşina într-o pasarelă de beton

Imagini cumplite au fost filmate la Bistriţa, unde un tânăr de 20 de ani a intrat cu maşina într-o pasarelă de beton. Presa locală scrie că e vorba despre o sinucidere, tânărul certându-se cu iubita, înainte de impactul devastator.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 17.08.2019, 08:41

Imagini cumplite au fost filmate la Bistriţa, unde un tânăr de 20 de ani a intrat cu maşina într-o pasarelă de beton. Presa locală scrie că e vorba despre o sinucidere, tânărul certându-se cu iubita, înainte de impactul devastator.

Un tânăr de 20 de ani a intrat cu viteză într-o pasarelă de beton, la Bistriţa, şi a murit pe loc. A fost aruncat din maşină şi n-a avut nicio şansă să supravieţuiască. Accidentul a avut loc în jurul orei 3 dimineața, maşina tânărului, un VW Golf, lovind în plin un stâlp de beton al pasarelei de lângă magazinul Dedeman.

La fața locului s-au deplasat de urgență un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă, unul de prim ajutor, un echipaj de descarcerare și o autospecială de stingere cu apă și spumă.

Cercetările făcute de polițiști la fața locului au indicat că tânărul circula cu viteză foarte mare, iar în zona impactului nu ai fost găsite urme de frânare.

Pe acelaşi subiect

Din informațiile de la fața locului, se pare că tânărul s-ar fi certat cu prietena, anunțând-o la telefon că se va sinucide, scrie Bistriţeanul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"La data de 17 august a.c., un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din Bistrița, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din municipiul Bistrița, situată sub o pasarelă de trecere peste calea ferată, pe fondul vitezei excesive a pierdut controlul volanului și a colizionat frontal un stâlp de sustinere a pasarelei. Din accident a rezultat decesul tânărului. La fața locului nu au fost identificate urme de frânare. Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul rutier.", a declarat Virginia Pîrlea, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Imagini cumplite la Bistriţa, unde un tânăr de 20 de ani a intrat cu maşina într-o pasarelă de beton