Antena Meniu Search
x

Primele imagini din casa unde au ars de vii cei patru fraţi, la Timişoara (Video)

Publicăm primele imagini din casa aflată în cartierul Elisabetin, din Timişoara, unde şi-au găsit sfârşitul patru fraţi. Alexandra, Andrei, Antonia şi Adrian au murit arşi de vii, după ce camera în care se aflau a fost cuprinsă de flăcări.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 17.01.2020, 12:15

Publicăm primele imagini din casa aflată în cartierul Elisabetin, din Timişoara, unde şi-au găsit sfârşitul patru fraţi. Alexandra, Andrei, Antonia şi Adrian au murit arşi de vii, după ce camera în care se aflau a fost cuprinsă de flăcări.

Imaginile făcute publice ISU Timiş sunt dramatice şi arată dimensiunea dezastrului produs, miercuri noapte, în casa unde trăia o familie cu 5 copii.

Casa unde locuiau cei patru fraţi din Timişoara a ars în totalitate

Locuinţa a fost distrusă în totalitate, pe pereţi nu mai există tencuială sau vopsea, iar în camera unde şi-au pierdut viaţa cei patru copilaşi totul este înnegrit de fum şi carbonizat.

În camera unde şi-au pierdut viaţa cei patru copilaşi totul este înnegrit de fum şi carbonizat

Patru copii au murit, seara trecută, într-o casă aflată pe strada Memorandumului din Timișoara, după ce în camera în care se aflau a izbucnit un incendiu.

Cei patru copilaşi, cu vârste de 6 ani - Alexandra, 4 ani - Andrei, 2 ani - Antonia şi 4 luni - Adrian, fuseseră lăsaţi în grija fratelui cel mare, de 14 ani.

De altfel, el a fost singurul care a supravieţuit infernului. În momentul izbucnirii incendiului, băiatul plecase la bucătărie să încălzească lapte fraţilor săi. Când s-a întors nu a mai putut nici măcar să intre în cameră.

Părinții erau la un vecin când s-a produs nenorocirea.

Mama, acuzată de vecini că nu-şi supraveghea copiii

Pana în iarna anului 2019, părinții și cei cinci copii ai lor au stat la o altă adresă.

În luna mai a anului trecut, un vecin a făcut o sesizare la Protecţia Copilului, în care acuza faptul că frații sunt neglijați, mai exact mama nu îi îngrijește. 

Ulterior, reclamantul nu a mai oferit informații autorităților. 

Atunci, a început monitorizarea familiei de către Direcţia Socială a Primăriei Timișoara. Familia este vizitată cel puțin o dată pe luna şi, la fiecare vizită, nu s-a găsit nimic în neregulă.

În iarnă, familia s-a mutat la adresa unde a avut loc tragedia. Şi aici, o vecină a făcut sesizare la autorități, acuzând că mama își neglijează copiii. S-au făcut alte verificări, însă, şi de această dată, nu s-a găsit nicmi neobișnuit. 

Imediat după incendiu, părinţii copiilor au fost internaţi pe secția de Terapie Intensivă a spitalului județean. Ei au fost intoxicaţi cu fum după ce au intrat în casă, în încercarea de a mai salva ceva.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Primele imagini din casa unde au ars de vii cei patru fraţi, la Timişoara (Video)