Antena Meniu Search
x

Imagini de coşmar la Grădina Zoologică din Reşiţa: 'E câine sau leu?'

O tânără din Reşiţa a publicat pe Facebook mai multe imagini greu de privit cu animalele de la Grădina Zoologică din Reşiţa.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 26.01.2020, 11:33

O tânără din Reşiţa a publicat pe Facebook mai multe imagini greu de privit cu animalele de la Grădina Zoologică din Reşiţa.

Ieri, după o vizită la Zoo, tânăra din Reşiţa a rămas îngrozită atunci când a văzut condiţiile în care sunt ţinute animalele de la grădina zoologică, dar şi cum arată unele dintre animale.

Spre exemplu, leii sunt numai piele şi os, la fel ca şi un bizon.

"Cam așa sunt tratate animalele la grădina zoologică din Reșița...acestea sunt câteva dintre fotografiile pe care am reușit să le fac. Am rămas pur și simplu șocată. Țin să precizez și faptul că majoritatea animalelor sunt bolnave și rănite", se arată în postarea de pe Facebook a Adinei Negoiţă.

Pe acelaşi subiect
Bizon la Grădina Zoologică Reşiţa

În scurt timp, imaginile de coşmar de la Grădina Zoologică Reşiţa au fost distribuite de aproape 1000 de persoane.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Unul dintre cei care au comentat la postarea tinerei din Reşiţa chiar a întrebat, la fotografia cu cei doi lei ţinuţi în grădina zoologică, dacă 'sunt câini sau sunt lei'.

Alte persoane au cerut autorităţilor să ia măsuri pentru a le salva pe animalele de la Grădin Zoologică din Reşişa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Imagini de coşmar la Grădina Zoologică din Reşiţa: 'E câine sau leu?'