Antena Meniu Search
x

Video Imagini cu deszăpezirea de pe Transfăgărășan. Drumarii au anunţat când ar putea fi deschisă circulaţia: "Cu mult înainte de data obişnuită"

Drumarii au început deszăpezirea pe Transfăgărăşan, iar şoseaua ar putea fi redeschisă circulaţiei înainte de data obişnuită, adică 1 iulie.   

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 02.05.2024, 10:54

Vezi și

Oficialii Direcţiei regionale de drumuri şi poduri Braşov nu pot spune cu exactitate când va fi redeschis Transfăgărăşanul. La acest monent se lucrează în zonele unde nu există risc de avalanşă şi doar atunci când condiţiile permit acest lucru.

Circulaţia pe Transfăgărăşan, deschisă mai repede de 1 iulie. Drumarii au început deszăpezirea

Pe măsură ce zăpada se stabilizează vor fi atacate cu frezele şi buldozerele şi zonele care sunt în calea unor culoare de avalanşă. Astfel, ajungem la această estimare a oficialilor DRDP Braşov, în raza căreia este şi Transfăgărășanul. O estimare potrivit căreia, pornind de la faptul că este mai puţină zăpadă faţă de anii trecuţi, circulaţia pe Transfăgărăşan în acest an va putea fi restabilită şi mai sus de Bâlea Cascadă înspre Bâlea Lac şi către Cabana Capra spre sud, înainte de data de 1 iulie, data obişnuită în care se deschide această şosea extrem de spectaculoasă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Evenimente » Imagini cu deszăpezirea de pe Transfăgărășan. Drumarii au anunţat când ar putea fi deschisă circulaţia: "Cu mult înainte de data obişnuită"