Antena Meniu Search
x

Imagini halucinante în Arad! Un sicriu zboară dintr-o maşină mortuară şi aterizează în mijlocul străzii, sub privirile îngrozite ale şoferilor (Video)

Moment de-a dreptul şocant surprins, seara trecută, în Arad. Un sicriu în care se afla o persoană decedată a căzut din maşina mortuară fix în mijlocul străzii. 

Moment de-a dreptul şocant surprins, seara trecută, în Arad. Un sicriu în care se afla o persoană decedată a căzut din maşina mortuară fix în mijlocul străzii. 

Incidentul a avut loc aseară, în jurul orei 20.00, în intersescția dintre Pădurii și Dorobantilor, din apropierea cimitirului "Pomenirea".

"Informaţiile noastre însă ne spun că nu s-a întâmplat nimic grav, mașinile s-au oprit la timp, sicriul a crăpat nițel, dar nu din cauza celui dinăuntru, ci din cauza șocului cu asfaltul.

Pe acelaşi subiect

Ceea ce rămâne e poate ideea ultimului drum care nu este întotdeauna așa cum ne vine să credem: în pace și liniște eternă", ne-a scris cititorul care ne-a şi trimis mai multe fotografii din timpul incidentului.

Scena în care angajaţii firmei de pompe funebre pierd în trafic sicriul a fost surprins şi de camerele de supraveghere. 

Un tânăr, martor la incident, a postat filmulţeul pe Facebook. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Imagini halucinante în Arad! Un sicriu zboară dintr-o maşină mortuară şi aterizează în mijlocul străzii, sub privirile îngrozite ale şoferilor (Video)