Antena Meniu Search
x

Imagini înfiorătoare pe DJ 128, la Suhuleț. Doi copii de 4 și 8 ani, transportaţi în stare gravă, după ce două maşini s-au făcut zob

Accident extrem de grav în judeţul Iaşi! Doi copii de 4 și 8 ani au fost transportaţi la spital în stare gravă, unul dintre ei fiind semiconștient, în urma coliziunii între două autoturisme.

de Redactia Observator

la 16.12.2022, 18:05

Doi copii de 4 și 8 ani, transportaţi în stare gravă, după ce două maşini s-au făcut zob
Doi copii de 4 și 8 ani, transportaţi în stare gravă, după ce două maşini s-au făcut zob - ISU Iaşi

Accidentul rutier a avut loc pe DJ 128, în apropiere de localitatea Suhuleț, comuna Tansa, județul Iași, fiind două autoturisme implicate. În cele două mașini era șase persoane, patru adulți și doi copii.

În urma impactului violent, cei doi copii au fost evaluați, au primit primul ajutor şi au fost transportați la spital. Copilul în vârstă de 4 ani a fost dus la unitatea medicală în stare de conștiență, iar cel de-al doilea, în vârstă de 8 ani, este în stare de seminconștiență.

Șase persoane au fost duse în cele din urmă la spital, după accidentul produs vineri în județul Iași. Concomitent cu operațiunile pentru descarcerarea unui bărbat au fost începute și manevrele pentru stabilizarea fetiței de 8 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Imagini înfiorătoare pe DJ 128, la Suhuleț. Doi copii de 4 și 8 ani, transportaţi în stare gravă, după ce două maşini s-au făcut zob