Antena Meniu Search
x

Video Imagini tragi-comice pe aeroportul Otopeni: O femeie cu bebeluş în braţe, filmată alergând pe pistă, după ce a întârziat la îmbarcare

Incident şocant pe aeroportul Otopeni de lângă Capitală! O femeie care a întârziat la îmbarcare a alergat pe pistă cu un copil în braţe. Spera să prindă astfel o cursă spre Londra, chiar dacă aeronava era deja în mers şi se pregătea de decolare. Pasagera a fost oprită înainte să se producă o tragedie de unul dintre angajaţii aeroportului. 

Greta Neagu
de Greta Neagu

la 06.03.2023, 13:51

Vezi și

Incidentul a avut loc ieri, 5 martie, înainte de decolarea unei curse spre Londra. Pasagera din Egipt nu s-a prezentat la timp la poarta de îmbarcare, chiar dacă angajații companiei au chemat-o în nenumărate rânduri. Ulterior, porțile au fost închise iar pasagera a forțat ușa culisantă de la îmbarcare, a trecut și prin burduf și a ajuns pe platforma aeroportului.

Femeia a fost oprită la timp de către un angajat

Femeia a fost oprită la timp de către un angajat, pentru a nu se apropia prea mult de aeronavă și a produce un incident. Ulterior, femeia a fost preluată de polițiștii de la frontieră, iar în brațe avea un copil de nici un an. Aceasta nu a fost amendată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Imagini tragi-comice pe aeroportul Otopeni: O femeie cu bebeluş în braţe, filmată alergând pe pistă, după ce a întârziat la îmbarcare