Antena Meniu Search
x

Filmul tragediei de lângă Vaslui, provocată de un tânăr şofer beat. O fată de 18 ani şi un alt pasager sunt în comă

Clipe dramatice în apropiere de Vaslui, pe un drum naţional. Un tânăr de 34 de ani a murit, iar patru persoane au ajuns de urgenţă la spital.

Vezi și

Clipe dramatice în apropiere de Vaslui, pe un drum naţional. Un tânăr de 34 de ani a murit, iar patru persoane au ajuns de urgenţă la spital, după ce două autoturisme s-au ciocnit frontal. Două dintre victime sunt în comă. Un şofer de 21 de ani, care s-a urcat băut la volan, a provocat nenororcirea.

Între oraşul Vaslui şi suburbia Rediu, ieri după-masă, două maşini s-au ciocnit frontal după ce un şofer a intrat într-o depăşire periculoasă. Cinci oameni au fost prinşi în impact.

Pentru viaţa şoferului maşinii izbite pe contrasens nu s-a mai putut face nimic. Bărbatul de 34 de ani a murit pe loc. 

Pentru el, dar şi pentru alţi oameni a fost nevoie de descarcerare. Trei dintre tinerii scoşi dintre fiare au fost duşi de urgenţă la spital, doi dintre ei - în stare foarte gravă, în comă. În stare critică este şi acum o tânără de 18 ani pentru care medicii au decis transferul la un spital din Iaşi. Rănit a fost şi şoferul care provocat accidentul. Un tânăr de 21 de ani căruia poliţiştii i-au găsit o alcoolemie de 0,96 miligrame alcool pur în aerul expirat. Bărbatul este cercetat acum pentru ucidere şi vătămare corporală din culpă, dar şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Filmul tragediei de lângă Vaslui, provocată de un tânăr şofer beat. O fată de 18 ani şi un alt pasager sunt în comă