Antena Meniu Search
x

Video Impact devastator în Prahova, surprins de o cameră de supraveghere. O femeie a murit pe loc, după ce maşina în care se afla s-a izbit de un TIR

Tragedie fără margini pe drumul naţional 72, în localitatea Brătăşanca, din judeţul Prahova! 

de Redactia Observator

la 16.06.2024 , 09:48

O femeie de 39 de ani a murit, iar alte trei persoane, printre care şi un bebeluş de doar 4 luni, au fost grav rănite după ce maşina în care se aflau a intrat în coliziune cu un TIR. O cameră de supraveghere a suprins momentul impactului devastator. 

Impact devastator în Prahova, surprins de o cameră de supraveghere

Pe imagini se observă cum, şoferul automobilului nu se asigură la intrarea în intersecţie. Într-o fracţiune de secundă, vechicului este izbit în plin şi târât câţiva metri pe şosea, apoi se răstoarnă în afara părţii carsonabile. 

Vezi și

Victimele au fost transportate de urgenţă la spitalul judeţean Ploieşti. Din nefericire, o femeie, pasageră în autoturism, a rămas încarcerată printre fiarele maşinii. Nu s-a mai putut face nimic pentru ea. Poliţiştii au deschis o anchetă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Aţi folosit aerul condiţionat zilnic în ultima perioadă?
Observator » Evenimente » Impact devastator în Prahova, surprins de o cameră de supraveghere. O femeie a murit pe loc, după ce maşina în care se afla s-a izbit de un TIR