Antena Meniu Search
x

Impact fatal pe o şosea din Iaşi: O persoană a murit, după ce maşina în care se afla a fost aruncată de un TIR într-un şanţ

Impact fatal pe o şosea din Iaşi. O persoană a murit, după ce maşina în care se afla a fost aruncată de un TIR într-un şanţ. 

de Redactia Observator

la 14.09.2023, 17:41

Vezi și

O persoană de 41 de ani a murit, joi după-amiază, după ce mașina în care se afla a fost strivită de un TIR, pe o șosea din județul Iași.

Impact fatal pe şosea 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 28D, kilometrul 1– Centura municipiului Iași, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un TIR. În urma impactului, o persoană din mașină a fost rănită grav. Aceasta a fost scoasă din autoturism și i-au fost aplicate manevre de resuscitare, fără succes.

ISU Iași precizează că victima avea 41 de ani. Circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers, valorile de trafic fiind ridicate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Impact fatal pe o şosea din Iaşi: O persoană a murit, după ce maşina în care se afla a fost aruncată de un TIR într-un şanţ