Antena Meniu Search
x

Incendiile din Grecia, văzute de la bordul aeronavei Spartan a Forţelor Aeriene Române (Video)

Imagini de la incendiile din Grecia au fost filmate chiar de la bordul aeronavei C-27 J Spartan a Forţelor Aeriene Române, aflată în misiune de sprijin faţă de autorităţile de la Atena.

Aeronava Forţelor Aeriene Române
Aeronava Forţelor Aeriene Române, gata de decolare pentru a interveni la incendiile din Grecia - Fortele Aeriene Romane via Facebook

Imagini de la incendiile din Grecia au fost filmate chiar de la bordul aeronavei C-27 J Spartan a Forţelor Aeriene Române, aflată în misiune de sprijin faţă de autorităţile de la Atena.

Imaginile de la incendiile din Grecia au fost postate pe reţelele de socializare de Forţele Aeriene Române şi surprind chiar momentul unei intervenţii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

O aeronavă C-27 J Spartan a Forţelor Aeriene şi o aeronavă C-130 Hercules, pentru sprijin logistic, dar şi personal, au fost pregătite pentru a interveni în cazul incendiiilor din Grecia, ministrul Apărării Mihai Fifor.

"Forţele Aeriene Române au pregătit o aeronavă C-27 J Spartan, configurată pentru stingerea incendiilor, precum şi o aeronavă C-130 Hercules, pentru sprijin logistic, cu un total de aproximativ 20 de militari, membri ai echipajelor şi personal auxiliar, care pot decola în orice moment, la ordin, către Grecia", anunţă MApN.

Cel puţin 81 de persoane au murit în incendiile din Grecia, zona Attica fiind cea mai afectată regiune, fiind situată în jurul capitalei Atena, conform ultimelor informaţii ale autorităţilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Consumaţi şi deci cumpăraţi în mod regulat miere?
Observator » Evenimente » Incendiile din Grecia, văzute de la bordul aeronavei Spartan a Forţelor Aeriene Române (Video)